top of page

USER GENERATED CONTENT (UGC)

BOOST YOUR BRAND

Mensen vertrouwen op mensen! Uit onderzoek blijkt dat 79% van de kopers aangeeft dat UGC een zeer sterke invloed heeft op hun aankoopbeslissingen. Door de doelgroep van jouw klanten zelf de merkboodschap te laten overbrengen, wordt deze persoonlijker en authentieker, wat de klantenrelatie naar een hoger niveau tilt.

 

Bij The Content Club beschikken we over diverse UGC creators, waardoor je gegarandeerd de perfecte match vindt voor jouw behoeften.

✓ Hoge betrokkenheid

✓ Aansluiting bij doelgroep

✓ Hogere conversies

UGC

HOW WE WORK

01.
Klantbehoefte

The Content Club begrijpt dat elk merk een unieke behoefte heeft. Daarom streven we ernaar om een diepgaand inzicht te krijgen.

 

Door nauw samen te werken met onze klanten, analyseren we hun doelen, doelgroep en markttrends om op maat gemaakte UGC te bieden die waarde toevoegen en resultaten leveren.

02.
Creator matching

The Content Club verbindt top merken en UGC creators op basis van brand values, USP’s en doelgroep, om zo de gewenste marketing doelen te behalen.

 

Stuur je product naar de UGC Creator, zodat hij/zij aan de slag kan!

03.
Content delivery

The Content Club levert prestatiegerichte UGC. Met flexibele opties, waaronder losse content, pakket mogelijkheden en maatwerk, zorgen we ervoor dat er maandelijks inspirerende content wordt geleverd.

04.
UGC live

The Content Club is dagelijks bezig met het volgen van de nieuwste trends en mogelijkheden, om waar mogelijk de lopende campagnes te optimaliseren.

04.
Report

The Content Club verzamelt en analyseert alle gegevens van de UGC campagne door middel van data.

OUR UGC CREATORS

Keuze uit diverse UGC creators die meespelen op het hoogste niveau!

FAQ

bottom of page