top of page

LET OUR CREATORS TELL YOUR STORY!

User Generated Content (UGC)

ABOUT OUR AGENCY

Als The Content Club vervullen wij de rol van allround agency voor UGC creators die meespelen op het hoogste niveau. We begrijpen de kracht van authentieke content als geen ander. Daarom brengen wij inspirerende merken en UGC creators samen. The Content Club vertegenwoordigd getalenteerde UGC creators met wie we hoogwaardige en geloofwaardige content creëren.

IMG_1628.HEIC

OUR SERVICES

BOOST YOUR BRAND

The Content Club verbindt inspirerende merken en UGC creators op basis van brand values, USP’s en doelgroep, om zo de gewenste marketing doelen te behalen. Afhankelijk van de actieve platformen wordt er gekeken naar een optimale content strategie.

BECOME OUR CREATOR

Als creator is er niets leuker dan het creëren van content, en dat begrijpen wij als geen ander! Ons doel is om jou te ondersteunen door interessante samenwerkingen te faciliteren, zodat jij je volledig kunt focussen op het maken van toffe content.

WHAT WE DO

Creator community

The Content Club vertegenwoordigt UGC creators uit diverse populaire sectoren, zoals mode, beauty, lifestyle en entertainment.

 

Deze creators zijn leiders in hun vakgebied en bereiken dagelijks miljoenen mensen in verschillende doelgroepen.

Creator
matching

The Content Club verbindt top merken en UGC creators op basis van brand values, USP’s en doelgroep, om zo de gewenste marketing doelen te behalen.

 

Onze creators voelen social media aan en begrijpen wat betrokkenheid inhoudt.

Content
delivery

The Content Club biedt merken ondersteuning bij het leveren van prestatiegerichte UGC.

 

Met flexibele opties, waaronder losse content, pakketmogelijkheden en maatwerk, zorgen we ervoor dat er maandelijks inspirerende content wordt geleverd.

Data Report
& Learnings

The Content Club is dagelijks bezig met het volgen van de nieuwste trends en mogelijkheden, om waar mogelijk de lopende campagnes te optimaliseren.

 

Door middel van data verzamelen en analyseren we alle gegevens van de UGC campagne.

WHY UGC?

Betrouwbaar

Aansluiting bij doelgroep

Betrokkenheid
bij merk

Authentieke content

Hogere conversies

bottom of page