top of page
IMG_3989.JPEG

USER GENERATED CONTENT (UGC)

JOIN THE UGC CLUB!

Als UGC creator is er niets leuker dan het creëren van content, en dat begrijpen wij als geen ander! Ons doel is om jou te ondersteunen door interessante samenwerkingen te faciliteren, zodat jij je volledig kunt focussen op het maken van content (foto/video). Wij koppelen jou aan merken die perfect bij jou passen. Na het doornemen van de briefing, kun jij jouw talent inzetten om toffe content te produceren.

HOW WE WORK

01.
Join the club!

Wanneer je als UGC creator start bij The Content Club doorloop je eerst onze UGC guide. Hierin leer je alles over UGC, inclusief waar je op moet letten tijdens het opnemen, hoe je overkomt op camera en hoe je converterende UGC foto’s/video’s maakt.

 

Zodra je als UGC creator klaar bent om professioneel aan de slag te gaan en het partnerschap is bevestigd, verlopen alle samenwerkingen via The Content Club. Op deze manier kun jij je volledig richten op het creëren van hoogwaardige content.

02.
It's a match

Yay! Een merk is geïnteresseerd in jou als UGC creator! Als jij net zo enthousiast bent over dit merk als wij, zullen we de samenwerking in gang zetten.

 

Een briefing zal worden gedeeld en de producten zullen worden opgestuurd naar jouw gewenste adres, zodat jij creatief aan de slag kunt gaan.

✓ Ontvang gratis producten van toffe merken.

03.
Be creative

Ga los met je creativiteit. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon met een zeer goede camera.

 

De content kan variëren van foto’s tot video’s met een duur tussen de 15 en 60 seconden.

 

✓ The Content Club staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij creativiteit, het proces, de nabewerking en eventuele tips.

04.
Delivery time

Yes, klaar om jouw gemaakte UGC te delen! The Content Club checkt jouw UGC en stuurt dit door naar het desbetreffende merk.

Je ontvangt je uitbetaling nadat we de voltooide video’s van je hebben ontvangen.

✓ Eerlijke prijzen voor jouw UGC.
 

CREATOR COMMUNITY

Join the UGC club voor samenwerkingen met toffe merken, ontvang gratis producten en maak authentieke content.

FAQ

let's get started
let's get started

JOIN THE CLUB!

Ervaring als UGC creator

Yay! We hebben je inzending ontvangen.  

We nemen z.s.m. contact met je op.

bottom of page