top of page
the content club_edited_edited.jpg

What we do

The Content Club is een full-service creative agency, gespecialiseerd in het creëren van creatieve concepten, opvallende designs en online content. De klantenkring van The Content Club omvat inspirerende mode/beauty merken, hospitality bedrijven, social influencers en agency's. Onze missie is om de identiteit van elk merk naar een hoger niveau te tillen door onze creatieve expertise maximaal in te zetten.

 

Als The Content Club vervullen wij ook de rol van een full-service agency voor UGC creators die meespelen op het hoogste niveau. We begrijpen de kracht van authentieke content als geen ander. Daarom brengen wij inspirerende merken en UGC creators samen. The Content Club vertegenwoordigd getalenteerde UGC creators met wie we hoogwaardige en geloofwaardige content creëren.

Background

In een mum van tijd heeft de wereld zich aangepast aan de mogelijkheid om zelf content te produceren, waardoor online makers wereldwijd een enorm publiek bereiken. The Content Club werd in 2018 opgericht door Iris Daniëlla, voortkomend uit haar samenwerking met social influencer Noor de Groot. De rolverdeling was vanaf het begin duidelijk: Noor kon zich volledig richten op haar bedrijven, terwijl Iris verantwoordelijk was voor alle creatieve aspecten, zoals het bedenken van concepten, het creëren van content (foto en video), het designen van mediakits en meer. Dit vormt de kern van The Content Club, waarbij bedrijven in de breedste zin van het woord creatief worden ondersteund. Hieruit zijn diverse inspirerende samenwerkingen ontstaan, waaronder met Anna Nooshin, Romee Strijd en Thomas van der Vlugt, die op het hoogste niveau actief zijn. Dagelijks werkt The Content Club samen met onder andere mode en beauty merken, hospitality bedrijven, agency's en social influencers om hun doelen te bereiken.

Team Anna Nooshin

bottom of page